Contact

Vakantiehuizen-met-kinderen.nl is een online initiatief en daarom hebben wij geen direct telefoonnummer. Wij zijn echter wel goed bereikbaar via ons contactformulier, zodat wij later maar spoedig (telefonisch) contact met u opnemen.

Wilt u een boeking plaatsen of optie nemen?
U kunt uiteraard een boeking of optie online plaatsen via ons boekingsscherm, maar het kan altijd voorkomen dat er iets niet werkt of onduidelijk is. In dat geval kunt u uw contactgegevens invullen en nemen wij contact met u op.

Heeft u een specifieke vraag over een vakantiehuis of staat de gewenste verblijfsduur er niet bij? Ook dan kunt u contact met op ons opnemen om te bekijken wat we voor u kunnen doen. Suggesties ter verbetering van de site zijn altijd welkom, deze kunt u ook via ons contact formulier doorgeven.


Contact formulier

Naam

Email

Huiscode(optioneel)

Telefoonnummer(optioneel)

Uw bericht/vraag

(Indien het een boeking of optie betreft: uw adresgegevens en verblijfsperiode vermelden.)Vakantiehuizen kinderen mee plaatst cookies om de gebruiksvriendelijkheid en effectiviteit te verhogen. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring en cookie statement.