Over vakantiehuizen-met-kinderen.nl

Wie zijn wij?

vakantiehuizen-met-kinderen.nl is met meer dan 14.000 vakantiehuizen, de plek waar u moet zijn voor een vakantiewoning te vinden voor uw gezin.

Wij bemiddelen niet alleen in de verhuur van vakantiehuizen, maar tonen ook de leukste plekken zoals speeltuinen, musea en stranden die in de buurt liggen van het vakantiehuis. Zo bieden wij een meerwaarde bij het zoeken van een leuke vakantieplek.

Onze partners zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van organisaties als de ANVR/SGR/Calamiteitenfonds of de thuiswinkel waarborg.

De service die vakantiehuizen-met-kinderen.nl levert is geheel gratis omdat deze partners ons betalen voor de geleverde diensten en daarom brengen wij u geen kosten in rekening.

Alle vakantiehuisjes zijn via internet te boeken, wij hebben zelf echter geen vast telefoonnummer om de kosten zo laag mogelijk te houden. De vakantiehuisjes zijn wel telefonisch via de betreffende operator te boeken.

Tot slot wensen wij u veel succes bij het zoeken van een vakantiewoning voor u en uw gezin

De groeten van het team van vakantiehuizen-met-kinderen.nl

Vakantiehuizen kinderen mee plaatst cookies om de gebruiksvriendelijkheid en effectiviteit te verhogen. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring en cookie statement.