Bungalowpark Het Hart van Drenthe

ZWIGGELTE - Drenthe, Nederland

Bungalowpark Het Hart van Drenthe is een gezellig vakantiepark,gelegen in bosrijke omgeving. Er zijn diverse faciliteiten voor jong en oud. Het park is gelegen in de nabijheid van de steden Assen, Emmen en Groningen.

Faciliteiten

Zwemmen
Overdekt zwembad
Kinderbad
Voor kinderen
Speeltuin
Sport & spel
Tennisbaan
Tafeltennis
Midgetgolf
Voorzieningen
Receptie
Wandelen
Fietsverhuur


Over het park

De centrale ligging van Bungalowpark Het Hart van Drenthe nabij het rustieke plaatsje Westerbork is ideaal voor het maken van uitstapjes. Fietsliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen voor prachtige urenlange fietstochten. Drenthe heeft maar liefst 300 kilometer fietspaden. De tientallen kilometers toeristische wandelroutes leiden je door het betoverende landschap. Maak eens een tripje naar een van de vele musea die Drenthe rijk is. Het Drents Museum heeft bijvoorbeeld een unieke ontdekkingskamer, waar kinderen de prehistorie en de vroege middeleeuwen op een spannende manier kunnen ervaren. Het dorpje Orvelte is eigenlijk één groot openluchtmuseum en zeker een bezoekje waard. Op het park vind je een overdekt zwembad met een apart kleuterbad. Iedere dag kan je genieten van een vers ontbijt met de heerlijke broodjesservice. Jong en oud zullen zich prima vermaken met de diverse faciliteiten die het park biedt.


Beschikbare accomodaties op het parkComfortabel vakantiehuis met afwasmachine, 16 km. van Assen

Vrijstaand vakantiehuis met afwasmachine, 16 km. van Assen


Locatie
Vakantiehuizen kinderen mee plaatst cookies om de gebruiksvriendelijkheid en effectiviteit te verhogen. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring en cookie statement.