Bospark Ede

Ede - Gelderland, Nederland

Bospark Ede ligt in een prachtige omgeving, midden in de natuur van de Veluwe. Het heeft vele faciliteiten voor jong en oud, waaronder een openlucht zwembad

Faciliteiten

Zwemmen
Openlucht zwembad
Voor kinderen
Speeltuin
Sport & spel
Sportveld
Voorzieningen
Internet
Receptie
Bar
Snackbar
Wandelen


Over het park

Bospark Ede ligt in een prachtige omgeving tussen Ede en Lunteren midden in de overweldigende natuur van de Veluwe. In de directe omgeving vind je er bekende natuurgebieden als de Ginkelse Heide met zijn schaapskudde, het Wekeromse Zand met zijn heuvelrijke zandverstuivingsgebied en natuurlijk Nationaal Park de Hoge Veluwe met zijn spectaculaire flora en fauna. Het vakantiepark is een echt familiepark met vele faciliteiten voor jong en oud. Er is een fijn openlucht zwembad en een leuke speeltuin. Naast chalets, hoeves en bungalows, zijn er ook kampeerplaatsen. In de omgeving zijn vele uitstapjes mogelijk. Enkele voorbeelden; de Apenheul en Paleis `t Loo in Apeldoorn, Burgers` Zoo in Arnhem, het Dolfinarium in Harderwijk, Kroller Moller museum, Nederlands Openlucht museum, Ouwehands Dierenpark in Rhenen, Vliegveld Teuge (rondvluchten, zweefvluchten en parachutespringen) en Walibi World in Biddinghuizen.


Beschikbare accomodaties op het parkComfortabel chalet met afwasmachine, te midden van De Veluwe

Modern chalet met afwasmachine, te midden van De Veluwe

Luxe chalet met afwasmachine, te midden van De Veluwe

Gezellig chalet met WiFi midden in de natuur van De Veluwe

Comfortabel vakantiehuis met afwasmchine, op De Veluwe

Luxe villa met afwasmachine, in de natuur van De Veluwe

Vrijstaand chalet met afwsmachine, te midden van De Veluwe

Luxe villa met afwasmachine, in de natuur van De Veluwe

Comfortabele villa met afwasmachine, te midden van De Veluwe


Locatie
Vakantiehuizen kinderen mee plaatst cookies om de gebruiksvriendelijkheid en effectiviteit te verhogen. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring en cookie statement.