Bungalowpark Hoenderloo

Hoenderloo - Gelderland, Nederland

Centraal op de Veluwe gelegen bungalowpark in natuurrijke omgeving, dat vele mogelijkheden kent voor het maken van uitstapjes. Op het park heeft u de beschikking over diverse sportmogelijkheden, een zwembad en verschillende eetgelegenheden.

Faciliteiten

Zwemmen
Overdekt zwembad
Openlucht zwembad
Voor kinderen
Speeltuin
Sport & spel
Tennisbaan
Tafeltennis
Midgetgolf
Sportveld
Voorzieningen
Receptie
Wandelen
Fietsverhuur


Over het park

Het dorpje Hoenderloo ligt centraal op de Veluwe, halverwege Apeldoorn en Arnhem. De Veluwe is één groot aaneengesloten natuurreservaat gekenmerkt door groen, bossen, heide, zandverstuivingen, ruimte en rust. Liefhebbers van wandelen en fietsen komen hier volledig aan hun trekken. Bij bungalowpark Hoenderloo wandelt of fietst u rechtstreeks vanuit uw bungalow de natuur in. Er zijn bij de receptie talloze wandel- en fietsroutes verkrijgbaar, die u de allermooiste plekjes van de omgeving laten zien. In de directe omgeving kunt u tal van attracties bezoeken, zoals Paleis Het Loo, Apenheul, de Koningin Juliana Toren en het Nationale Park de Hoge Veluwe met het Kröller Müller museum, wereldberoemd vanwege de Van Gogh-collectie. Wilt u liever op het park blijven, kan dit natuurlijk ook. Bungalowpark Hoenderloo biedt op haar park tal van faciliteiten, zoals een verwarmd zwembad met een geheel wegschuifbare overkapping, twee all seasons tennisbanen en een restaurant.


Beschikbare accomodaties op het parkVrijstaande bungalow met WiFi, gelegen op Park De Veluwe

Verzorgd ingerichte bungalow met afwasmachine, op De Veluwe

Gerestylde bungalow met afwasmachine, gelegen op De Veluwe

Moderne villa met sfeerhaard en afwasmachine, op De Veluwe

Vrijstaande bosvilla met afwasmachine, gelegen op De Veluwe


Locatie
Vakantiehuizen kinderen mee plaatst cookies om de gebruiksvriendelijkheid en effectiviteit te verhogen. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring en cookie statement.