Résidence Lichtenvoorde

Lichtenvoorde - Gelderland, Nederland

Résidence Lichtenvoorde is een natuurrijk vakantiepark dat wordt gekenmerkt door rust en ruimte. Geen drukke faciliteiten, maar pure ontspanning

Faciliteiten

Zwemmen
Overdekt zwembad
Sport & spel
Bowlingbaan
Voorzieningen
Receptie
Wandelen


Over het park

In het hart van de groenste gemeente Lichtenvoorde ligt, omgeven door diverse waterpartijen Résidence Lichtenvoorde. De Keistad, zoals Lichtenvoorde wel genoemd wordt, is een prachtige plaats met een rijke historie. Het dorp heeft gezellige, sfeervolle terrassen, maar wordt ook omringd door veel natuurschoon. Kronkelende beekjes kenmerken het landschap en boerderijen en kastelen ademen nog de sfeer van vroegere tijden. Een licht glooiend landschap met een afwisseling van bossen, weiden en akkers. Je vindt hier tevens de grootste wijngaarden van Nederland. Résidence Lichtenvoorde kent geen drukke faciliteiten die je rust kunnen verstoren. Het is bij uitstek een park om te ontspannen en als uitgangspunt voor het verkennen van deze mooie omgeving. In de omgeving is voldoende beleven, voor jong en oud. Zo is er het binnen- en buitenpark Megapret in Lievelde, Kinderboerderij en heemtuin Freriks in Winterswijk, het Brandweer- en stormrampenmuseum in Borculo, de Ezelstal de Edelingen in Zelhem, Bahia water en saunawereld in Bocholt, het Modelspoor Panorama in Aalten en de pretparken Walibi World en Het Land van Jan Klaassen in Braamt.


Beschikbare accomodaties op het parkComfortabel chalet met afwasmachine, in waterrijke omgeving

Comfortabel chalet met WiFi, in een waterrijke omgeving

Comfortabel chalet met afwasmachine, in waterrijke omgeving

Modern, licht chalet met WiFi, in waterrijke omgeving


Locatie
Vakantiehuizen kinderen mee plaatst cookies om de gebruiksvriendelijkheid en effectiviteit te verhogen. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring en cookie statement.