Recreatiepark Het Winkel

Winterswijk - Gelderland, Nederland

Recreatiepark Het Winkel ligt in een prachtige omgeving en biedt zelf vele mogelijkheden voor jong en oud. In alle jaargetijden een absolute aanrader.

Faciliteiten

Zwemmen
Openlucht zwembad
Kinderbad
Voor kinderen
Kinderclub
Speeltuin
Speelparadijs
Sport & spel
Bowlingbaan
Tennisbaan
Tafeltennis
Sportveld
Voorzieningen
Internet
Sauna
Receptie
Bar
Snackbar
Restaurant
Wandelen
Fietsverhuur


Over het park

Recreatiepark Het Winkel leeft in alle opzichten! Er zijn vele mogelijkheden op het vakantiepark zelf en in de directe omgeving, zonder twijfel vermaak voor de hele familie! Voor de kinderen zijn er diverse faciliteiten zoals de grote indoor speelruimte, het openlucht zwembad met spannende waterglijbaan, verschillende sportvelden en het gezellige recreatieteam. Ook aan de volwassenen is natuurlijk gedacht; wat te denken van de heerlijke wellness om na een enerverende dag even in terug te trekken en het restaurant met gezellige coffeebar. Ook Erve Brookert, een prachtig cultureel erfgoed en Rijksmonument gelegen op het park is een bezichtiging waard. Winterswijk en omgeving leent zich perfect voor het maken van prachtige wandel- en fietstochten door het Nationaal Landschap Winterswijk. Ook MTB routes zijn zeer populair in deze omgeving. Het Coulissenlandschap zoals alleen Winterswijk deze kent, maakt het tot een prachtige vakantieomgeving. De ligging aan de Duitse grens maakt het eenvoudig om uitstapjes naar Duitsland te maken. Voor stedentrips in Nederland zijn bijvoorbeeld Doetinchem (ca. 37 km) en Enschede (ca. 40 km) de moeite waard. De vele faciliteiten, de prachtige ligging en het uitgebreide aanbod aan overnachtingsmogelijkheden maakt Recreatiepark Het Winkel uitermate geschikt voor een heerlijk verblijf.


Beschikbare accomodaties op het parkKnusse lodge met afwasmachine, gelegen in de Achterhoek

Bijzondere lodgetent met houtkachel gelegen in de Achterhoek

Knusse lodge met afwasmachine, gelegen in de Achterhoek


Locatie
Vakantiehuizen kinderen mee plaatst cookies om de gebruiksvriendelijkheid en effectiviteit te verhogen. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring en cookie statement.