Vragen & Garantie

Hoeveel honden kan ik meenemen en zijn er restricties?

Per vakantiehuis staat aangegeven hoeveel honden er mee mogen. Het kan altijd zijn dat de eigenaar toch meerdere honden toestaat, omdat het bijvoorbeeld om kleinere honden gaat.

Indien u interesse heeft in een vakantiehuis loont het altijd de moeite om navraag te doen. Het kan zijn dat er bij de verhuur van een vakantiehuis bijkomende kosten zijn of dat een hondenras niet is toegestaan. Lees altijd goed de beschrijving van het vakantiehuis door en stel eventueel vragen aan de operator indien zaken niet duidelijk zijn.

Hoe kan ik zien of een huis een omheinde tuin heeft?

Indien u uw hond meeneemt wilt u eigenlijk altijd een omheinde tuin bij het huis. Het is echter zo dat het van een groot aantal woningen onbekend is of deze een omheinde tuin hebben of niet. Als dit bekend is staat dit in de omschrijving vermeld.

Hoe kan ik extra informatie navragen over een vakantiehuis?

Indien de beschrijving niet helemaal duidelijk is of u wilt zeker weten of een vakantiehuis een volledig omheinde tuin heeft, kunt u dit altijd via ons navragen.

De touroperators hebben echter wel het beleid dat er eerst een optie dient te worden genomen op het huis alvorens men contact met de eigenaar gaat opnemen. Een optie kost u niets en het huis wordt afhankelijk van de vertrekdatum 48 uur voor u vastgehouden.

Hoe betrouwbaar of veilig is het boeken van een vakantiehuis via vakantiehuizen-met-kinderen.nl?

De partners van wie wij vakantiehuizen aanbieden zijn allemaal aangesloten bij de volgende organisaties:

Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen(ANVR)
De Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) is een Nederlandse organisatie die een overkoepelend orgaan vormt van bedrijven in de reisbranche, welke zijn aangesloten bij deze organisatie.

Door te zijn aangesloten bij de ANVR, kan een operator garanties bieden aan reizigers die boeken via deze operator. Daarbij zijn alle leden ook aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen.

Meer informatie kunt u vinden op www.anvr.nl.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)
Wanneer een operator/reisorganisatie is aangesloten bij de SGR en in gebreken blijft bij het leveren van de overeengekomen diensten aan de klant, krijgt u altijd uw reeds betaalde reisgelden terug.

Meer informatie kunt u vinden op: Stichting Garantiefonds Reisgelden.

Stichting Calamiteitenfonds Reizen
Indien een operator bij het calamiteitenfonds is aangesloten, krijgt u bij eventuele calamiteiten (natuurrampen, ziektes e.t.c.) uw geld of een deel van uw geld terug plus een eventuele aanvullende kostenvergoeding.

Meer informatie kunt u vinden op: Stichting Calamiteitenfonds Reizen.

Thuiswinkel Waarborg
Thuiswinkel Waarborg is een organisatie die zich inzet voor richtlijnen en gedragscodes voor bedrijven die hun producten verkopen via internet.

Bedrijven die het keurmerk Thuiswinkelwaarborg voeren houden zich aan de wetgeving en gedragcodes die zijn opgesteld door Thuiswinkelwaarborg.

Meer informatie kunt u vinden op: Thuiswinkelwaarborg

Betaal ik extra aan vakantiehuizen-met-kinderen.nl?

De service die vakantiehuizen-met-kinderen.nl levert is altijd gratis: partners/touroperators betalen ons voor de service die wij u bieden, omdat wij gespecialiseerd zijn in het segment hondenvakanties. U vindt bij ons altijd sneller een vakantiehuisje dan bij de operator zelf door het gebruik van onze zoekfilters.

Hoe verloopt het boekingsproces?

De boeking van een vakantiehuis gebeurt altijd direct bij de operator zelf: indien u een overeenkomst sluit, wordt deze meteen afgesloten zonder tussenkomst van vakantiehuizen-met-kinderen.nl. U betaalt dus ook direct aan de operator van dienst en ontvangt de bevestigingspapieren, reisbescheiden en factuur rechtstreeks van deze operator.

Wat houdt een optie nemen in?

Indien u nog twijfelt of nog even wilt wachten met het boeken van een vakantiehuis en u wilt niet dat deze door een ander wordt geboekt: dan heeft u de mogelijkheid om een optie te nemen.

Een optie houdt in dat een vakantiehuis 24-uur wordt vastgehouden, zodat u de tijd heeft om na te denken over een boeking of dat u bijvoorbeeld een keuze wilt maken tussen 2 woningen en u nog moet beslissen welke het wordt. Uiteraard zitten er ook restricties aan het nemen van een optie: raadpleeg de voorwaarden van de betreffende operator voor meer informatie.

Hoe kan ik betalen?

Een boeking kunt u op de volgende manieren betalen:

- credit card: VISA, Mastercard, American Express
- IDeal
- overschrijving

Uw vakantiehuis niet gevonden?

De kans is altijd aanwezig dat u niet op onze site uw favoriete vakantiehuis heeft gevonden. Wij doen echter zaken met meerdere operators van wie we niet alle huisjes op onze site hebben staan. Door ons uw voorkeur te mailen kunnen wij u altijd helpen zoeken naar geschikte accommodatie voor u en uw hond(en).

Uw vraag staat er niet tussen?

Wij zijn altijd bereikbaar via ons contactformulier en we zullen uw vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.
Vakantiehuizen kinderen mee plaatst cookies om de gebruiksvriendelijkheid en effectiviteit te verhogen. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring en cookie statement.